Adresa: Str. Margaritarelor Nr.2 Brasov Telefon: 0268 330700 Email: scoalagenerala27@gmail.com
Scoala Gimnaziala NR. 27

Înscriere învățământ primar

Conform Ordinului de ministru (modificat și completat) privind înscrierea în învățământul primar anul școlar 2020 -2021:
• Înscrierea în învățământul primar anul școlar 2020 -2021 va avea loc până la data de 7 iulie 2020.,
• Validarea înscrierii, se va face la secretariatul unității, după o programare prealabilă a părinților.
Programarea se poate solicita telefonic (de luni până joi, orele 9-13) la numărul de telefon 0268 330700, sau pe mail, la adresa: scoalagenerala27@gmail.com (cu specificarea numărului de telefon al părintelui).

Scoala Gimnaziala NR. 27

Înscriere învățământ primar

În contextul Hotărârii Comitetului Național pentru Situații de Urgență, în perioada 12.03-22.03.2020, înscrierile în clasa pregătitoare se vor face numai online, validarea cererilor urmând să se facă la revenirea asupra hotărârii de suspendare a cursurilor. În zilele de 17 și 18.03.2020 școala va fi închisă pentru dezinfecție!

Formular înscriere
Scoala Gimnaziala NR. 27

Ziua Porților deschise

In data de 2 Martie 2020 se organizează la Școala Gimnazială nr.27 „Anatol Ghermanschi” Brașov, „Ziua Porților Deschise” în intervalul orar 17:00 - 19:00. Vă așteptăm!

Scoala Gimnaziala NR. 27

Ziua Europeana a sportului scolar

In 27 septembrie 2019 elevii din Scoala Gimnaziala Nr.27 "Anatol Ghermanschi" Brasov sarbatoresc "ZIUA EUROPEANA A SPORTULUI SCOLAR".

vezi
Scoala Gimnaziala NR. 27

Ziua internationala a cartii si a drepturilor de autor

In 23 aprilie 2018 elevii ciclului primar din Scoala Gimnaziala Nr.27 "Anatol Ghermanschi" Brasov au sarbatorit "ZIUA INTERNATIONALA A CARTII SI A DREPTURILOR DE AUTOR".

De la ora 12.00 a avut loc la biblioteca scolii Clubul de lectura la care au participat elevii ciclului gimnazial. […]

Citeste
Scoala Gimnaziala NR. 27

LINK Academy - Cursuri de limba engleza

Va informam ca in colaborare cu compania LINK group oferim cursuri online gratuite de limba engleza. LINK Academy, in calitate de membru al companiei LINK group ofera elevilor, prin intermediul acestor cursuri, o ocazie excelenta de a-si perfectiona si imbunatati cunostintele de limba engleza pentru a avea cat mai mult succes la invatatura si mai tarziu la locul de munca.

Comisia/consiliul scolii/profesorii selectati vor decide cine se va bucura de posibilitatea parcurgerii acestor cursuri. Daca veti fi unul dintre castigatori, veti primi un cod cadou care va da dreptul la un curs online gratuit. Dupa introducerea codului primit pe pagina de inregistrare, veti primi un e-mail cu toate instructiunile necesare pentru frecventarea cursului online ales. Invitam toti elevii sa participe activ la perfectionarea cunostintelor de limba engleza pentru a avea cat mai multe oportunitati de invatare si de dezvoltare a carierei. […]

INREGISTRARE CURS
Scoala Gimnaziala NR. 27

Ziua Educatiei Mondiale la Scoala Gimnaziala Nr. 27 din Brasov

5 octombrie Ziua Educatiei Mondiale sarbatorita in toate unitatile de invatamant. La Brasov, elevii Scolii Gimnaziale nr. 27 au ales sa marcheze momentul intr-un mod inedit. Curtea scolii a fost transformata intr-o imensa carte de colorat. Zeci de copii, alaturi de profesori au realizat mai multe desene, iar tema a fost EDUCAtIA

Curtea unitatii de invatamant a fost transformata intr-o imensa carte in care au fost cuprinse diverse ilustratii. […]

Citeste
Scoala Gimnaziala NR. 27

Elevii Scolii Gimnaziale Nr.27 Brasov au sarbatorit 1 Decembrie

De 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, micutii de la Scoala Nr. 27 au pregatit un program special, pentru o zi speciala! Au aflat despre istoria Romaniei, au imbracat portul national si fiecare a pregatit cate un moment special.

Clasele pregatitoare au venit astazi la scoala gatiti de sarbatoare. Portul national nu a lipsit la fel si activitatile specifice sarbatorii. Imaginile nu mai au nevoie de nicio introducere! […]

Citeste