Adresa: Str. Margaritarelor Nr.2 Brasov Telefon: 0268 330700 Email: scoalagenerala27@gmail.com

Ziua Educatiei Mondiale la Scoala Gimnaziala Nr. 27 din Brasov

5 octombrie Ziua Educatiei Mondiale sarbatorita in toate unitatile de invatamant. La Brasov, elevii scolii Gimnaziale nr. 27 au ales sa marcheze momentul intr-un mod inedit. Curtea scolii a fost transformata intr-o imensa carte de colorat. Zeci de copii, alaturi de profesori au realizat mai multe desene, iar tema a fost EDUCATIA.

„ Scoala, palatul harniciei ”, sub acest slogan, zeci de elevi de la Scoala Gimnaziala nr. 27 din Brasov au realizat, de ziua mondiala a educatiei, cel mai mare desen pe asfalt. Copiii au colorat terenul din curtea scolii. „ Toate aceste desene vor sta cateva zile, probabil, in curtea scolii, dupa care natura va interveni si le va sterge. Sunt desene facute de copiii din invatamantul primar, desene care, in mintea lor ilustreaza diverse activitati care le-au placut in timpul scolii ” a declarat prof. Victor Vijoli, director Scoala Gimnaziala nr. 27 Brasov.

Curtea unitatii de invatamant a fost transformata intr-o imensa carte in care au fost cuprinse diverse ilustratii. Toate desenele pe asfalt au fost realizate de elevii din clasele primare sub atenta supraveghere a profesorilor.

Pe 5 octombrie, in intreaga lume este sarbatorita Ziua Mondiala a Educatiei. Evenimentul reaminteste faptul ca o educatie de calitate reprezinta cheia unei reusite profesionale.

Scoala Gimnaziala NR. 27
Scoala Gimnaziala NR. 27
Scoala Gimnaziala NR. 27
Scoala Gimnaziala NR. 27
Scoala Gimnaziala NR. 27